ROLAND GARROS 2015: HORIA TECĂU este convins că va câștiga trofeul la DUBLU MIXT, alături de Katarina Srebotnik

ROLAND GARROS 2015. Horia Tecău s-a calificat în semifinalele probei de dublu mixt de la Roland Garros, după ce a trecut chiar de fostul coleg de la dublu, Robert Lindstedt, și anunță este convins că va câştiga trofeul.

ROLAND GARROS 2015. Horia Tecău a ajuns în semifinalele probei de dublu mixt de la Roland Garros 2015 alături de Katarina Srebotnik. Perechea româno-slovenă şi-a asigurat biletul în penultimul act după ce a trecut în sferturi de dublul format din fostul său partener, Robert Lindsted, şi Maria Jose Martinez Sanchez, scor 6-3, 6-2.

ROLAND GARROS 2015. Câştigător al trofeului de dublu mixt de la Australian Open 2012, Horia Tecău consideră că este favorit şi la Paris.

Citește și: Andreea Mitu, declarații savuroase după eliminarea de la Roland Garros

ROLAND GARROS 2015. "Avem șanse să câștigăm acest titlu. La asta mă uit când aleg o parteneră, mă uit dacă aș avea șanse să câștig un titlu de Grand Slam, nu doar să particip. Și cred că acum, cu Katarina, pot să fac lucrul acesta", a declarat Horia Tecău pentru digisport.ro.

ROLAND GARROS 2015. Katarina Srebotnik e o specialistă a probei și susține că mai vrea și ea un titlu: "Acum, că am ieșit din competiție la dublu, voi pune toată energia la dublu mixt. Am în palmares deja șase trofee și vreau să mai câștig încă unul".

ROLAND GARROS 2015. În semifinale, Horia Tecău și Katarina Srebotnik vor juca, miercuri, împotriva perechii finlandezo-chineze Henri Kontinen - Jie Zheng.

Vezi și: Un nou șoc la Roland Garros! A pierdut, dar o depășește pe Halep

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel