ROLAND GARROS 2015: Andreea Mitu va fi susținută de Ilie Năstase la meciul din optimi, cu Alison Van Uytvank

ROLAND GARROS 2015. Andreea Mitu, ultima româncă rămasă în competiţie la Roland Garros 2015, va fi susținută din tribune de Ilie Năstase, care în urmă cu puțină vreme spunea că nici nu a auzit de ea. În acelaşi timp, preşedintele Federației Române de Tenis, George Cosac, este convins că, în viitorul apropiat, jucătoarea de 23 de ani poate urca aproape de Simona Halep în clasamentul WTA.

ROLAND GARROS 2015. Andreea Mitu este la un pas de o performanţă uriaşă la Roland Garros. Va juca pentru sferturi cu Alison Van Uytvank, din Belgia, locul 93 in lume.

ROLAND GARROS 2015. Andreea Mitu ocupă în prezent poziţia 100 în ierarhia mondială, iar dacă se va califica în sferturi la Paris ar putea urca până în top 50 mondial.

ROLAND GARROS 2015. La meciul din optimile de finală, românca va fi susţinută de Ilie Năstase, campion la Roland Garros 1973 şi fost lider mondial.

Vezi și: Suma fabuloasă pe care o primește Andreea Mitu. Creștere fulminantă în clasamentul WTA

ROLAND GARROS 2015. "Nu am văzut-o pe fetiţă. Sper să o ţină tot aşa, îi doresc succes. Mă duc şi eu să o văd", a declarat Ilie Năstase, citat de digisport.ro.

ROLAND GARROS 2015. În luna aprilie, înainte de meciul din Fed Cup cu Canada, Ilie Năstase spunea că nu a auzit de Andreea Mitu: "Eu nici nu am auzit de Mitu. Nu ştiu ce vom face acolo, pentru că nu cunosc cât de bună este echipa asta", a reacționat Ilie Năstase după ce a aflat că Andreea a fost convocată pentru meciul României din Fed Cup.

ROLAND GARROS 2015. După ascensiunea din ultimul timp, Andreea Mitu poate să-i calce pe urme Simonei Halep, crede preşedintele FRT, George Cosac.

ROLAND GARROS 2015. "Ca să vedeţi cum se scrie istoria unei campioane. Ea a fost introdusă în meciul cu Canada, din Fed Cup, din cauza accidentării lui Begu. Poate că altfel nu avea şansa sp facă marele meci cu Bouchard, victorie care a însemnat calificarea României în Grupa Mondială. Acum, reuşeşte să facă meciuri extraordinare.

Am încredere, pentru că acum are şi antrenor şi foarte buni sfătuitori, ca va fi o sportivă care va ajunge în primele 20, pentru că potenţialul este extraordinar. Cu siguranţă va fi una dintre jucătoarele de prestigiu pentru România", a spus George Cosac despre Andreea Mitu.

Citește și: Roland Garros: Ce spune Andreea Mitu despre viitoarea adversară

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel