Roger Federer, operat din nou la genunchi

Roger Federer
Roger Federer

Roger Federer, deţinătorul recordului de victorii în Marele Şlem, a anunţat miercuri că va sta departe de terenurile de tenis până în 2021.

Elvețianul a suferit o nouă intervenţie chirurgicală la genunchiul drept, informează AFP şi Reuters, citate de Agerpres.

Federer a acuzat probleme la genunchiul respectiv în timpul Openului Australiei 2020, la care a ajuns în semifinale, fiind eliminat de sârbul Novak Djokovic, care a cucerit ulterior trofeul, iar jucătorul din Ţara Cantoanelor nu a mai participat de atunci la nicio competiţie.

El a explicat că s-a operat la genunchiul drept în luna februarie, însă a fost nevoie de o altă procedură chirurgicală, după ce a acuzat probleme în timpul procesului de recuperare în urma intervenţiei iniţiale.

Elveţianul, care va împlini 39 de ani în una august, a precizat într-un mesaj postat pe Twittercă are acum nevoie de timp “pentru a fi la 100% şi a putea juca cel mai bun nivel” al său.

″Îmi vor lipsi foarte mult fanii şi turneele şi sunt nerăbdător deja să-i revăd pe toţi, la începutul sezonului 2021″, a mai precizat Roger Federer, care îşi propusese iniţial să revină cu ocazia sezonului pe iarbă din acest an.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel