Rodica Culcer, acuzată că a premeditat discreditarea lui Adrian Păunescu

Rodica Culcer
Rodica Culcer

Comisia de Etică a trimis Consiliului de Administraţie al TVR, marţi seara, un raport care ar putea constitui dovada premeditării în cazul emisiunii ”Ultima ediţie”, care l-a discreditat pe Membrii comisiei au descoperit o postare semnată de Rodica Culcer în subsolul unui material publicat ieri pe siteul asymetria-anticariat de publicistul Petru Clej şi intitulat „Nu am nimic în comun cu România lui Păunescu“, postare care dovedeşte că emisiunea TVR a fost din start concepută ca una anti-Păunescu.

rodica culcer: (15-11-2010 la 05:03)

”Foarte interesanta si binevenita atitudinea voastra fata de cazul AP. Am incercat si noi la TVR sa dam glas celor revoltati de cultul personalitatii sale, prin emisiunea in care a fost invitat Andrei Cornea, iar acum suntem prigoniti de PSD, prin oamenii lor din CA si din Comisia de etica a institutiei. Mai mult, Victor Ponta a cerut in plenul Parlamentului audierea intregii conduceri a TVR pentru modul in care a reflectat disparitia “marelui poet”.

Unde ma despart de tine si de analiza ta este in implicarea religiei ortodoxe in aceasta isterie: totul nu este decat o manevra a PSD, care a vrut sa-l transforme in martir al neamului si s-a folosit masiv de RealitateaTV si de Antene in acest sens. Desigur, aparitia presedintelui Basescu la catafalc a fost regretabila, dar asta nu schimba faptul ca totul, absolut totul, este o operatiune politica – ceea ce este foarte grav”.

Citeşte mai departe pe www.inpolitics.ro

Emisiunea anti Păunescu, de la TVR, a încălcat Statutul Ziaristului

Citeşte şi:

Rodica Culcer iese la pensie pe 30 mai. Prin cine va controla Puterea Știrile TVR

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel