Robu, ironic cu PSD. Cum se dă edilul în spectacol

Primarul Timișoarei, Nicolae Robu, susține că ”grupul împotriva Timișoarei s-a reactivat”. El a făcut remarca după ce consilieri locali PSD au susținut că ”regulamentul de navigaţie pe Canalul Bega, adoptat de CL Timişoara, este ilegal şi inutil”. 

Nicolae Robu se dă drept exemplu: ”Iată ce fac eu, în schimb, iar şi iar: îi invit pe PSD-işti să colaborăm şi pe speţa `vaporaşe` şi pe speţa `polivalenta` şi pe speţa `centura` şi pe speţa `stadion` şi pe orice speţă, pentru binele Timişoarei.” 

Deși susține că vrea bine Timișoarei și cheamă PSD alături, lansează imediat un atac la social-democrați: ”Grupul împotriva Timişoarei s-a reactivat. În buna mea credinţă funciară, am crezut că PSD a înţeles, din înfrângerea drastică suferită în lupta de anul trecut pentru funcţia de primar al Timişoarei, luptă în care eu am obţinut de aproape trei ori mai multe voturi decât candidatul PSD (...) că timişorenii nu te iartă dacă vrei să le faci rău”. 

El adaugă că ”PSD = Grupul împotriva Timişoarei, a încercat să boicoteze proiectele europene ale oraşului”, blocând adoptarea bugetului şi ”nereuşind, l-a dat afară pe cel ce nu a marşat la boicot, pe viceprimarul Traian Stoia”, acum face o nouă tentativă în acelaşi sens, respectiv ”încearcă din răsputeri să împiedice folosirea vaporaşelor”. 

[citeste si]

Nicolae Robu susține că grupul de consilieri PSD procedează astfel pentru a-l acuza pe el că e de vină, când, de fapt, Guvernul PSD ar fi: ”Cum să fie primarul de vină că Guvernul PSD, nu PNL, nu vrea să înfiinţeze instituţia Administraţia Canalului Bega, for pe care primarul îl cere de pe vremea celuilalt Guvern PSD, cel condus de Victor Ponta! E de vină cel ce face tot ce-i stă în putinţă, îndemnând mereu la colaborare transpartinică pentru Timişoara, la nepolitizarea actului administrativ, sau e de vină cel ce acţionează din răsputeri numai şi numai pentru boicot, adică PSD?”.

”Cum ar putea ierta, oare, timişorenii, PSD-ul, că vrea să facă din Timişoara singurul oraş mare din România fără sală polivalentă?”, susţine Nicolae Robu în postarea sa pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel