Roberta: cine pleacă e dușmanul meu personal. Mă voi ocupa de fiecare

roberta
roberta

Pedeliștii din Prahova au fost convocați sâmbătă de Roberta Anastase, după ce s-a aflat că cinci parlamentari din județ vor vota cu Opoziția la moțiune. De altfel, plecările au fost confirmate și de liderul PSD, Daniel Savu. Cei cinci sunt nemulțumiți de stilul autoritar în care îi tratează conducerea PDL, dar și de modul în care s-au distribuit fondurile guvernamentale.

Ei au constatat că banii s-au dus spre parlamentarii minorităților, nu spre cei portocalii. La Bănești, de pildă, minoritatea...elenă a primit 28 de milioane de lei, în vreme ce în alte colegii există proiecte începute și nefinanțate.

Pedeliști, să ținem aproape!

Roberta Anastase, care conduce cu mână de fier organizația județeană, i-a rugat să susțină guvernul la moțiune. Ea a avertizat că succesul moțiunii ar arunca țara în haos, într-un moment delicat din punct de vedere economic, făcând apel la patriotismul parlamentarilor PDL. Să ținem aproape, le-a spus Roberta pedeliștilor, vă garantez că vă veți câștiga colegiile.  Anastase i-a asigurat că a făcut tot ce s-a putut pentru o finanțare mai bună, iar mai mulți bani vor fi alocați județului după alegerile locale. Cel care trădează va deveni dușmanul meu personal, le-a spus Roberta Anastase, insistând că îi va avea în vedere pe toți cei care votează moțiunea. Mă voi ocupa personal de fiecare, a insistat președinta organizației județene PDL.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel