Roberta Anastase: Nunta nu e un eveniment de partid, ci de suflet

roberta anastase
roberta anastase

Roberta Anastase se va căsători pe 30 iunie, iar nașii de cununie nu sunt persoane politice, a declarat, luni, pentru Mediafax, fostul președinte al Camerei Deputațior, precizând că "nunta nu e un eveniment de partid, ci de suflet".

"Nunta e pe 30 iunie, va fi la Palatul Ştirbey, naşii nu sunt oameni politici, ci apropiaţi de-ai noştri, prieteni. Îmi doresc în acelaşi timp ca alături de noi să fie în acest moment toţi cei care ţin la noi. În toată perioada în care am fost om politic am încercat să ţin viaţa personală departe de cea publică", a declarat Roberta Anastase. Ea a arătat că "nunta nu e un eveniment de partid, ci de suflet".

Întrebată dacă îl va invita la nunta sa şi pe preşedintele Traian Băsescu, despre care se specula că împreună cu soția sa, Maria, ar urma să fie nași, Roberta Anastase a răspuns că până acum nu a dat niciun fel de invitaţie.

"E prea devreme! Îi voi invita pe toţi cei care îmi sunt apropiaţi şi dragi", a adăugat Roberta Anastase, care pe 30 iunie va deveni soția omului de afaceri Victor Farca, cu care formează un cuplu de peste 15 ani.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel