Roberta Anastase, lăudată de Blaga, Ialomițeanu și Igaș pentru cum a arătat la nuntă

Roberta Anastase a arătat impecabil în ziua cununiei sale religioase cu omul de afaceri, Victor Farca, au apreciat mai mulți colegi de partid ai  vicepreședintelui PDL, inclusiv liderul democrat-liberalilor, Vasile Blaga, precum și Gheorghe Ialomițeanu și Traian Igaș.

Liderul PDL, Vasle Blaga, întrebat, luni dimineață, înainte de şedinţa BPN, cum a petrecut la nunta Robertei Anastase, a declarat: "A fost foarte bine, ne-am simţit foarte bine, colega noastră a arătat impecabil, iar cadoul de nuntă a fost o mică atenţie, ca toţi colegii", citează Mediafax.

Și fostul ministru al Finanțelor în guvernarea PDL, Gheorghe Ialomiţianu, a precizat că nunta Robertei Anastase "a fost un eveniment foarte important" la care a mers cu plăcere.

Întrebat dacă la nunta Robertei Anastase au fost invitaţi şi reprezentanţi ai puterii, Ialomițeanu a răspuns: "Colega noastră Anastase are prieteni şi din PDL şi din PSD şi din alte partide. E ceva normal".

Nunta Robertei Anastase a fost apreciată și de către senatorul Traian Igaş, fost ministru de Interne, potrivit căruia a fost "o petrecere reuşită cu mulţi participanţi, cu doi miri frumoţi şi sănătăoşi". "Ne-am simţit foarte bine", a mai spus Traian Igaş, precizând că a fost o nuntă "cu anumită ţinută". Despre cadoul oferit mirilor, Igaș a precizat: "Ca la orice eveniment când avem doi tineri căsătoriţi. Cum faceţi şi dumneavoastră când mergeţi la o nuntă. A fost în plic".

Vicepreşedintele PDL Roberta Anastase, fostă preşedintă a Camerei Deputaţilor, s-a cununat, duminică, la domeniul Ştirbey, cu omul de afaceri Victor Farca, la eveniment fiind invitate 400 de persoane. Cununia civilă a avut loc vineri, la Ploiești.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel