Roberta Anastase, invitată la un "Mic dejun cu rugăciune". Ce porunci biblice s-au încălcat la Cameră

Roberta-Anastase
Roberta-Anastase

Biroul Permanent al Camerei Deputaţilor a aprobat, luni, organizarea, în perioada 8-10 decembrie, la Palatul Parlamentului, a Micului Dejun cu Rugăciune. Tema aleasă este "Valori creştine în politică". La manifestare participă 100 de invitaţi din ţară şi străinătate.

Acţiunea este organizată de grupul ecumenic de rugăciune condus de deputatul PSD Cristian Dumitrescu. Deşi PSD boicotează toate şedinţele conduse de Roberta Anastase, pe motiv că a furat votul la Legea Pensiilor, Dumitrescu a propus oferirea unui cocktail în onoarea participanţilor de către preşedintele Camerei Roberta Anastase.

Să fie o aplicare a îndemnului biblic de iertare, sau ,de fapt, pesedistul Dumitrescu are nevoie de sprijinul logistic al Robertei? În solicitarea grupului ecumenic de rugăciune se arată că este nevoie de dotarea spaţiilor cu sistem de sonorizare, laptop, videoproiectoare, boxe, facilităţi de înregistrare, instalaţie de translaţie simultană, servicii de garderobă şi garderobieră, mape de carton personalizate, diplomă de participare, ca şi de bani pentru confecţionarea unor pixuri. În acest caz, grupul de rugăciuine încalcă porunca "Să nu minţi", iar Roberta, evident, a desconsiderat porunca "Să nu furi".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel