Robert Turcescu, prima declarație în calitate de candidat al PMP la Primăria Capitalei

Robert Turcescu a declarat vineri că a acceptat propunerea de a fi desemnat candidat al PMP la Primăria Capitalei întrucât crede cu tărie că a venit momentul unei schimbări a clasei politice, adăugând că nu vine în faţa bucureştenilor cu o promisiune, ci cu o viziune regăsită într-un program intitulat 'Bucureşti 2030'.

Țin să-i mulțumesc președintelui Traian Băsescu pentru încrederea și propunerea de a candida la funcția de primar general a Capitalei. (...) Nu vin în faţa bucureştenilor făcând o promisiune, ci prezentând o viziune. Viziunea pe care o prezint bucureștenilor o puteţi regăsi în proiectul public intitulat 'Viziunea Bucureşti 2030'.

Este vorba de o viziune pentru dezvoltarea Bucureștiului care este un oras în momentuld e fata în suferință. Am ales şi acceptat să candidez din partea PMP la funcţia de primar general al Capitalei pentru că eu cred cu tărie că a sosit momentul unei schimbări, că ne aflăm în faţa unui punct de inflexiune în care o nouă generaţie din care fac parte și eu, din care fac parte și colegii mei canddiații la cele sase primării sectoare din capitală, dar mai ales fac parte peste 80% din membrii PMP din întreaga țară, cu toții împărtăşim această convingere - că a sosit momentul unei schimbări de generaţie, de atitudine, de manifestare în viaţa publică. (...)

Am susţinut şi susţin că o politică bună înseamnă o politică de dreapta în România. (...) În comparaţie cu alte partide aflate azi pe scena publică, PMP şi-a asumat un proiect de dreapta şi un proiect de reformare a clasei politice. (...) Am alături de mine un om - Traian Băsescu - care a făcut un proiect de administraţie performant în perioada mandatului său, a spus Turcescu, într-o conferinţă de presă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel