Robert Turcescu, atac la Raportul Comisiei pentru alegerile din 2009: O mascaradă

Robert Turcescu are un atac dur, într-o postare pe Facebook, împotriva  Raportului comisiei pentru alegerile prezidențiale din 2009. A fost compromisa ideea de Comisie de Ancheta Parlamentara, spune deputatul PM

"Va rog, insist chiar, sa cititi concluziile raportului intocmit de Comisia de Ancheta 2009. Ceva mai ridicol e greu de crezut ca s-ar fi putut redacta sub cupola Parlamentului Romaniei!

Desi am fost desemnat de grupul parlamentar PMP ca membru in aceasta comisie, dupa citeva sedinte am refuzat sa mai particip la o asemenea mascarada. Dar am urmarit atent "fenomenul". Pina si doi pesedisti (șulfe batrine!) precum Tutuianu si Fifor, intelegind ridicolul acestei anchete s-au extras la timp din mocirla, urcind in posturi de ministri si lasind Comisia Penibilului sa merga inainte pe mina unor personaje precum Plesoianu sau Oana Florea.

Citește și: SCANDAL în Comisia parlamentară. Turcescu s-a retras. E o mascaradă

Ca deh, fiind mai cruzi, s-or fi gindit ăi batrini ca au ceva mai mult timp si rabdare sa se scuture de zoaie in anii care vor veni. De minjit insa s-au minjit cu zoaie din cap pina in picioare nu numai pesedistii precum Plesoianu ai Florea. Din pacate, concluziile trase de Comisia Penibilului umplu culoarele intregului Parlament cu lături pesediste.

A fost compromisa ideea de Comisie de Ancheta Parlamentara, iar imaginea parlamentarismului romanesc e inca o data aceea reflectata de oglinda strimba in care se hlizesc figurile unor pesedisti fara prea multa minte in cap!", scrie Robert Turcescu.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel