Robert Negoiţă, sesizare la Parchet. Nereguli descoperite în mandatul lui Traian Băsescu

Primarul sectorului 3, Robert Negoiţă, a depus o sesizare la Parchetul General privind o serie de retrocedări din vremea în care primar general al Capitalei era fostul preşedinte Traian Băsescu. 

Potrivit lui Robert Negoiță, Traian Băsescu a semnat mai multe acte pentru ”băieții deștepți” chiar în ultima sa zi de mandat la Primăria Capitalei, înainte de primul mandat de președinte.

"Discutăm de două terenuri din parcul IOR, dar nu numai. Din nefericire, sunt multe astfel de situaţii, astfel de speţe în Sectorul 3, dar, din ce am înţeles, în tot Bucureştiul. (...) Trebuie ca instituţia la care mă adresez acum să identifice membrii acestei grupări organizate", a declarat Negoiţă, la intrarea în Parchetul General.

Atac la Băsescu

Primarul Sectorului 3 a spus că proprietarii au avut sprijin "masiv" din partea instituţiilor statului. În opinia lui Negoiţă, "această grupare organizată, acest grup infracţional" este vinovat de tot ce s-a întâmplat. Întrebat de jurnalişti dacă sunt implicaţi foşti primari ai Capitalei, el a răspuns afirmativ.

"Păi una dintre retrocedările celebre a fost semnată de către domnul Băsescu în ultima zi de mandat, următoarea zi era deja la Cotroceni", a precizat Negoiţă, menţionând că se referă la un teren semnificativ din zona IOR.

Întrebat de ce această sesizare vine abia acum, Robert Negoiță a afirmat că adevărata dimensiune a celor întâmplate s-a conturat abia recent.

”Până acum nu am avut imaginea atât de completă. De când am început să vorbim despre această temă, au început să ajungă la mine informații” a spus Robert Negoiță, citat de Antena 3. 

Vezi și: Robert Negoiță, scrisoare deschisă privind retrocedările: Vinovații trebuie să plătească

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel