EXCLUSIV  Robert Negoiță a RĂBUFNIT: Niște TICĂLOȘI! Fac presiuni enorme asupra instanței!

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a acordat un interviu pentru DC News. 

Jurnalistul Val Vâlcu a atras atenția, în timpul interviului cu Robert Negoiță, la DC News, asupra unei „strategii” a celor din imobiliare.

„Mai este o strategie a imobiliariștilor. Lasă clădiri de patrimoniu să se degradeze, se prăbușesc, iau foc... Incendii se întâmplă, au aprins niște aurolaci focul, s-a dus la acoperiș, cade clădirea și trântesc un bloc!”, a spus jurnalistul Val Vâlcu.

Robert Negoiță: Am un sentiment de insecuritate

Primarul Sectorului 3, Robert Negoiță, a declarat, după afirmația lui Val Vâlcu că „acum recent s-a prăbușit o clădire chiar în Centru Vechi, Sectorul 3. Nu cunosc foarte bine speța, știu că s-a întâmplat. Proprietarii sunt pasibili de dosar penal. Au obligația legală să întrețină clădirile pe care le dețin.”

În continuare, Negoiță a spus că are un sentiment de insecuritate în prezent pentru că, susține el, reprezentanții mafiei retrocedărilor imobiliare fac presiuni asupra instanței. 

„Asta înseamnă sentimentul de securitate. Eu mă simt în siguranță când statul își face datoria. Spre exemplu, eu am un sentiment de insecuritate acum când știu că ticăloșii, reprezentanții acestei mafii a retrocedărilor imobiliare fac presiuni enorme asupra instanței care urmează să delibereze de la Înalta Curte. 

Sentimentul vine din zona în care, instituțiile de forță ale statului, ar trebui să-i pedeapsă pe indivizii care fac astfel de infracțiuni. Să încerci să influențezi o hotărâre judecătorească este infracțiune pedepsită de Codul Penal. Când discutăm de justiție și de Înalta Curte, discutăm de siguranța statului. Instituțiile care au legătură cu siguranța statului ar trebui să se sesize și să-i aducă în fața justiției, să-i pedepsească. 

Am speranța că vom ajunge să constatăm normalitatea în timpul vieții noastre, pentru noi, dar și pentru cei care vin după noi, pentru copiii noștri”, a mai afirmat Robert Negoiță la DC News. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel