Robert Negoiță, săgeți spre unii parlamentari: Sunt distructivi

Primarul Robert Negoiţă le-a spus joi participanţilor la conferinţa pentru alegerea noilor structuri de conducere ale filialei sectorului 3 a ALDE că trebuie încurajate mişcările politice concurente, dar cu atitudine şi mesaj "constructiv", însă trebuie descurajate acele structuri politice cu un comportament "în general distructiv". 

"Avem în Parlament, din nefericire, astfel de reprezentanţi care sunt distructivi. Vă puteţi imagina că avem consilieri locali care au iniţiativă, propun un proiect de hotărâre, după care votează împotriva lui. Există aşa ceva. De ce? Din reflexul de a vota împotriva a orice. Avem datoria să facem politică tocmai pentru a încuraja acele formaţiuni politice din care, din fericire, ALDE face parte şi sunt astăzi aici pentru că avem un parteneriat în Sectorul 3 cu ALDE şi un parteneriat constructiv cu ajutorul căruia reuşim să facem multe lucruri", a susţinut Negoiţă, potrivit Agerpres.

El a avut cuvinte de apreciere la adresa mai multor membri ALDE, printre care Norica Nicolai şi Călin Popescu-Tăriceanu. 

"Apreciez mult multe persoane din ALDE, cu care am colaborat, pe care îi admir, care au poziţii corecte şi mai ales poziţii care lipsesc parcă din ce în ce mai mult în România, poziţii curajoase. Una dintre aceste persoane este doamna Norica Nicolai, pe care o apreciez foarte mult. Este domnul Tăriceanu, pe care îl apreciez foarte mult, pentru că are nişte poziţii de cele mai multe ori corecte şi îndrăzneţe şi sunt aici pentru a-mi exprima acest punct de vedere că îmi doresc în continuare să colaborez la fel de bine, dacă nu chiar şi mai bine, pe toate planurile şi la toate nivelurile", a precizat Negoiţă. 

Filiala sectorului 3 a ALDE are joi conferinţa pentru alegerea noilor structuri de conducere, respectiv a preşedintelui şi a Biroului Politic Teritorial. 

Pentru funcţia de preşedinte al filialei ALDE Sector 3 candidează viceprimarul sectorului 3 Elena Petrescu. 

Pe lista pentru ocuparea celor 31 de locuri în Biroul Politic Teritorial ALDE Sector 3 (nouă vicepreşedinţi, membri şi membri supleanţi) sunt înscrişi 36 de candidaţi. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel