Robert Negoiță îi face praf pe Nicușor Dan: După ce a coborât din tramvaiul 101...

Robert Negoiță i-a dat o replică acidă lui Nicușor Dan.

"Sunt absolut uluit de lipsa de pregatire de care Nicușor Dan da dovada in aceasta campanie. Dupa ce a coborat probabil din tramvaiul 101 (despre care doar el crede ca circula prin Bucuresti, asa cum a demonstrat intr-un interviu televizat), candidatul, care ar trebui sa se salveze, inainte de toate, de propria incompetenta, s-a trezit „sa produca" aceasta postare de facebook, in care isi da cu parerea despre activitatea Primariei Sectorului 3. Cautand probabil vreun motiv de critica si negasind nimic in tot sectorul, si-a indreptat privirea catre „o trecere de pietoni de pe strada Mălureni, care pornește din fața unei școli și se oprește într-o cale ferată". Pentru aceasta lucrare absurda ma acuza, bineinteles, pe mine", a scris Robert Negoiță.

VEZI ȘI: Nicușor Dan a căzut în capcana jurnalistei Denise Rifai. Ce i-a zis în direct

Candidatul PSD la Primăria Sectorului 3 a continuat: "Pentru a-i face un pic de lumina in mintea incetosata, ma simt obligat sa-i comunic urmatoarele: trecerea de pietoni respectiva nu este pe Strada Malureni, ci pe Bulevardul Industriilor. Ea nu se afla in administrarea Primariei Sectorului 3, ci a Primariei Municipiului Bucuresti (PMB), ca de altfel toate strazile pe circula mijloacele de transport in comun. Trasarea trecerii de pietoni este, de asemenea, in sarcina PMB, tocmai primaria la care candideaza Nicusor Dan, care tocmai a pierdut un bun moment in care sa taca. Nu a facut-o si a sfarsit prin a se face de ras. Un nou motiv sa fiu convins ca singurul lucru de care trebuie Salvat Bucurestiul este chiar de incompetenta acestui Nicusor... ".

Reacția social-democratului vine după ce Nicușor Dan, candidat la Capitală, a scris, tot pe Facebook: "Iată cum Primăria Sectorului 3 risipește bani și pune în pericol viața copiilor. Lângă școala nr. 55 de pe strada Mălureni, trecerea de pietoni destinată elevilor și părinților se oprește în linia de tren. Copiii sunt obligați să meargă pe carosabil până la stația de autobuz", adăugând următoarea filmare:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel