RO Vaccinare: Imunizări cu Johnson&Johnson la 40 km de Timișoara, lângă câmpul de lavandă

Foto: pixabay.com
Foto: pixabay.com

Vaccinarea mobilă din județul Timiș a ajuns la 40 de kilometri de municipiul Timișoara.

A fost o stare generală pozitivă la vaccinare, la 40 de kilometri de Timișoara, în localitatea Fibiș. Persoanele care au ales să se imunizeze la o aruncătură de băț de câmpurile de lavandă au fost surprinse în imagini de echipa de comunicare a campaniei de vaccinare împotriva Covid-19. Acestea au ales să se imunizeze cu serul Jassen de la Johnson&Johnson.

„Vaccinarea altfel și o stare de spirit pozitivă Centrul mobil de vaccinare al Spitalului Militar Timișoara își continuă activitatea într-un cadru plin de optimism, cu iz de lavandă, în localitatea Fibiș, la 40 de kilometri de Timişoara. Cei care își vor petrece duminica altfel - în lanul cu lavandă, în cadrul unui festival special, au posibilitatea de a se vaccina cu Johnson&Johnson. Persoanele care doresc să se vaccineze, o pot face în intervalul orar 08.00-20.00”, a transmis RO Vaccinare, pe platforma de socializare Facebook, alături de hashtagurile: #PoveștiDeLaVaccinare #ROVaccinare #StrongerTogether #RomâniaÎnvingePandemia #TotulVaFiBine.

Ministrul Sănătăţii, Ioana Mihăilă, crede că România se va confrunta cu al patrulea val al pandemiei

„Ce ne dorim este ca intensitatea acestui al patrulea val să nu fie una foarte mare”, a spus ministrul, la Aleph news. Aceasta a vorbit, despre Programul Naţional de Secvenţiere, existent şi în România, dar şi despre o posibilă revenire, în contextul pandemic, al celui de-al patrulea val.

„Cred că dacă este să ne uităm şi cum a evoluat pandemia anul trecut, cu o creştere a cazurilor în toamnă şi, mă rog, o evoluţie ciclică în acest an şi jumătate care s-a scurs de la debutul pandemiei, ne aşteptăm ca acest ciclu să revină. Ce ne dorim este ca intensitatea acestui al patrulea val să nu fie una foarte mare. Şi atunci, aici e importantă în primul rând vaccinarea şi ne dorim ca răspunsul sistemului sanitar să fie unul rapid şi eficient şi aici e important pregătirea spitalelor”, a afirmat Ioana Mihăilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel