Rizea: Cereţi sondajele PNL şi veţi avea răspunsul la ceea ce mi se întâmplă

Cristian Rizea le-a spus jurnaliştilor să ceară sondajele de la PNL privind candidaţii pentru alegerile locale, el susţinând că în felul acesta vor înţelege ce i se întâmplă.

'Ştiţi ce vă rog: cereţi sondajele de la PNL, că au fost gata luni, şi veţi înţelege motivul pentru care mi se întâmplă ce mi se întâmplă acum. Întrebaţi-i pe cei de la PNL, că poate în sondajele de la PSD nu aveaţi încredere şi sunt mult mai obiective cele ale adversarilor politici. Întrebaţi, faceţi-le publice şi veţi avea răspunsul la ceea ce mi se întâmplă', a spus Rizea, la Parlament.

Întrebat dacă s-a răzgândit în privinţa candidaturii la Primăria sectorului 5, el a răspuns: 'Nu, absolut deloc. Eu când spun o vorbă sunt om de onoare şi niciodată nu o să îmi încalc cuvântul - fie în faţa dvs, fie în faţa cetăţenilor pe care îmi doresc şi mi-am dorit să îi reprezint din sectorul 5. Nu s-a putut, asta e, dar demnitatea nu o să mi-o ia nimeni'.

[citeste si]

Plenul Camerei Deputaţilor a respins miercuri cererea DNA privind încuviinţarea arestării preventive a social-democratului Cristian Rizea, în schimb deputaţii au aprobat cererea DNA pentru încuviinţarea reţinerii acestuia. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel