Rizea, atac la Dragnea, după ce a trecut de la PSD la PRU

Cristian Rizea
Cristian Rizea

Deputatul Cristian Rizea, cel care voia să fie primarul Sectorului 5 susținut de PSD, îl atacă pe Liviu Dragnea, după ce s-a înscris în PRU. 

"Astăzi, după 16 ani ca membru activ PSD, am ales să intru într-o nouă familie politică, Partidul România Unită condus de prietenul meu Bogdan Diaconu! Chiar dacă las în urmă foarte mulţi prieteni şi colegi, mă bucur că parte dintre ei îi voi regăsi aici în PRU! Din păcate, nu aş mai fi putut rămâne într-un PSD condus de cineva care nu doar că a făcut tot posibilul pentru a mă împiedica să candidez la Primăria Sectorului 5 dar s-a gândit că trebuie să plătesc chiar cu închisoarea pentru asta!", a scris Rizea, luni, pe Facebook.

El a afirmat că "După cum aţi putut observa, de 6 luni de zile de când am devenit subiectul unui dosar penal al DNA, în condiţiile în care acelaşi dosar vechi de 7 ani (2009) fusese deja clasat în 2014 de aceeaşi instituţie, am refuzat dezbaterile publice la care am fost invitat tocmai pentru a nu fi acuzat că influenţez în vreun fel justiţia ....Vă asigur dragi prieteni că foarte curând (în cursul acestui an) va veni momentul când veţi afla ADEVARUL în ceea ce priveşte dosarul meu!". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel