Risk Management, între 6 și 10 aprilie. Cum te poți înscrie la singurul proiect din România dedicat managementului riscului

Risk Management, singurul proiect din România dedicat managementul riscului, a dat startul la aplicații.

Studenții din cadrul organizației non-guvernamentale ”Voluntari pentru Idei și Proiecte” au lansat un proiect care tratează subiecte actuale din sistemul economic, inclusiv cel al apariției diferitelor tipuri de riscuri. În cadrul acestuia, studenții pasionați de economie pot afla ce este riscul și cum anume poate fi gestionat, în cadrul unor seminare susținute de specialiști în domeniu.

Proiectul ”Risk Management” a ajuns la cea de-a treia ediție. Printre cei care le vor împărtăși celor 25 de participanți selectați din propria experienta și le vor prezenta informații de actualitate din domeniul riscului în mediul economic se numără: Adrian Mitroi (CFA), Lucian Anghel (CEO BCR Pensii, Consiliul de Administrație BVB), Otilia Ciotau (BCR, Manager departament de risc de piață), Lucian Croitoru (consilier pe probleme de politică monetară al guvernatorului BNR), Adrian Codirlașu (CFA România).

Noutățile pe care le propun anul acesta organizatorii ”Risk Management” sunt date de premiile în bani, worshop-uri, dar și un altfel de studiu de caz.

Proiectul se va desfășura în perioada 6-10 aprilie, la Palatul Parlamentului sub forma unor conferințe în cadrul cărora participanții, împărțiți în echipe, vor pune în practică informațiile acumulate, în vederea rezolvării unui studiu de caz complex, prin care se urmărește simularea unui sistem financiar real.

Cei pasionati și interesați pot aplica aici până marți, 31 Martie 2015.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel