RISE Projects atacă DC News, după dezvăluirile lui Dragomir despre Hotnews

La o zi după dezvălurile colonelului (r) SRI Daniel Dragomir privind Hotnews/Dan Tapalagă, RISE Project pornește o diversiune la adresa concurenței din online. 

Dragomir a declarat public că fostul premier Cioloș ar fi organizat o întâlnire informală cu mai multe corporații, pe vremea când era premier și le-ar fi cerut să ajute Hotnews.

Astăzi, Bogdan Chirieac și Răzvan Dumitrescu au fost sunați de o persoană care susține că este jurnalist Rise Projects, pentru a fi întrebați despre un contract de publicitate din 2011-2012. Contractul ar fi fost încheiat de site-ul DCNews cu o firmă privată. Dar, susține reporterul Rise Projects, la rândul său acea firmă privată ar fi avut contracte cu ...TelDrum.

"Nu vi se pare conflict de interese să faceți comentarii politice privindu-l pe Liviu Dragnea și să aveți contracte cu firma lui Dragnea?". Bogdan Chrieac l-a întrebat pe jurnalistul care l-a sunat din partea Rise Project dacă acest site de investigații își face publice contractele și cine sunt adevărații sponsori ai site-ului? Reporterul a refuzat să răspundă. Chirieac a afirmat că este de accord să pună la dispoziție contractual de publicitate dacă și Rise Project va pune la dispoziția dcnews.ro contractele de sponsorizare.

[citeste si]

Iată ce a declarat Chirieac pentru DC News: "O presupusă anchetă jurnalistică privind situații din 2012 nu cred că justifică tonul imperativ și agresiv al unei persoane care cere informații la telefon, despre bannere publicitare afișate acum șapte ani. Spre deosebire de publicații care au acces la date pe care le gestionează alte instituții, eu nu știu cine se află în spatele diferitelor firme private. Cred că este o diversiune și că site-ul DC News îi deranjează. De aproape un an a depășit ca audiență un site luat ca model de Rise Project, pe de o parte, pe de alta au nevoie să acopere scandalul după ce s-a spus că guvernul Cioloș căuta finanțare pentru mass media care îi erau favorabile. M-aș fi așteptat ca un site de investigații să verifice, cu resursele pe care le are de la sponsorii săi anonimi, ce s-a întâmplat la întâlnirea invocată cu premierul, acum un an. Restul cuvintelor rostite de dl. reporter de la Rise este propagandă".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel