EXCLUSIV  Risc la prezidențiale. Stanoevici, despre capcana listelor de semnături false

În direct la Interviurile DCNews, Bogdan Stanoevici, directorul Circului Metropolitan București, a vorbit despre candidatura sa independentă la alegerile prezidențiale, dar și despre capcana listelor de semnături false. 

Bogdan Stanoevici a afirma, la Interviurile DCNews, că umblă mult în țară, pentru semnături, fiind singur. ”Am ajuns la 60.000 de semnături. Am voluntari care s-au oferit, în urma live-urilor de pe pagina mea de Facebook, să strângă semnături” a spus candidatul independent. 

Întrebat dacă s-a întâlnit personal cu voluntarii, existând riscul ca semnăturile să fie și false, Stanoevici a răspuns: ”Da, m-am întâlnit cu ei, cu aproape toți. Acum știți cum e, riscul zero nu există așa cum nici soluția ideală nu există”. 

”Pe foarte mulți dintre acești voluntari îi cunosc dinainte, fac parte din ONG-uri, asociații, ei s-au propus să mă ajute” a mai spus candidatul independent, care a subliniat că are și prieteni care cred în intențiile sale. Cele 60.000 de semnături le-a adunat într-o lună. Mai are nevoie de 140.000 de semnături. 

Vezi mai mult în video: 

În urmă cu ceva timp, Bogdan Stanoevici își exprima dorința de a candida la alegerile prezidențiale, ca independent, fără susținerea unui partid, pentru a le oferi românilor o alternativă la discursul politic de azi, un discurs fără semnificație și lipsit de bunăcredință, după cum afirmă acesta.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel