Rifai: Te instalezi la Primăria Capitalei... Rareș Bogdan, răspuns exploziv: SONDAJ PNL București, cine e testat

Europarlamentarul Rareș Bogdan a vorbit despre alegerile locale și posibilitatea ca el să candideze la Primăria București.

”Am fost o singură dată în primăria Capitalei, invitat de Cristian Țopescu, a primit atunci titlul de Cetățean de Onoare” a spus Rareș Bogdan la ”Legile Puterii”, de la Realitatea Plus, marți seara.

- ”Am înțeles că te instalezi, patru ani de aici încolo. Vei fi candidat PNL pentru PMB”, l-a provocat Denise Rifai.

-”Nu. Am spus destul de clar la Realitatea și am fost foarte sincer, că dacă PNL nu va reuși prin strategia pe care o adoptă printre cei 5-6 oameni pe care-i testează, să aibă între aceștia unul extrem de bun... Este testată Violeta Alexandru, mai este testat Robert Sighiartău, de asemenea, este testat Florin Cîțu, apoi domnul Ciucu. Sunt 6-7 candidați până la urmă. Sigur că în funcție de cum sunt poziționați, PNL va alege. Eu am spus inițial că nu candidez, lăsați-mă să-mi văd de drumul meu la Bruxelles, la Strasbourg și binențeles și de leadershipul partidului și de sprijinul în teritoriu al organizațiilor unde trebuie să câștigăm, dar asta nu înseamnă că dacă nu găsim o soluție care să fie 100 la sută sigură, o să las partidul să mă uit ca în 2012 cum pierde alegerile. Nu”, a explicat Rareș Bogdan. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel