Rezultatul Comisiei Nana- "PSD va umple pușcăriile. Ponta, papagal și prost"

antonescu ponta psd
antonescu ponta psd

Fostul consilier prezidențial Sebastian Lăzăroiu îl numește pe premierul Victor Ponta groparul PSD și îl face papagal și prost. El spune că PSD va umple pușcăriile, în urma anchetei parlamentare din Comisia Nana. 

Iată mesajul integral postat de membrul PMP, Sebastian Lăzăroiu: 

"Ponta va intra în istorie ca groparul PSD. Nu cred că va fi neapărat ceva rău, având în vedere starea în care se află acum moștenitorul de facto al PCR. Și eu cred că doar o implozie poate reforma acest monstru alcătuit din gunoaiele tranziției. Cu toate astea, Ponta va avea în cartea de istorie și un rol comic. Pentru că a îngropat PSD din pură prostie, nu pentru că și-a dat seama ca singura soluție pentru reformarea stângii este să-și radă partidul din rădăcini.

Mă gandeam doar la această celebra comisie Nana. Făcută în mod evident pentru a-și demola adversarul politic, ea nu face decât să scoata la iveală una din marile furăciuni ale tranziției: retrocedarea terenurilor. În care primarii PSD, dominanți în mediul rural după 1990, sunt bagati până-n gât. Cei mai bătrâni dintre noi stiu exact despre ce vorbesc.

Odată ajunse pe mâna procurorilor toate aceste cazuri, nu doar cel de la Nana, activul PSD va umple pușcăriile. Repet, din pura stupizenie, Ponta a deschis cutia Pandorei.

De altfel, dacă te uiti la toate acțiunile marelui strateg de război Ponta, cam asta s-a întâmplat in ultimii doi ani. Toate atacurile planificate împotriva adversarilor politici s-au soldat cu nenumărate victime în randul propriei ostiri. Referendumul din 2012 a trimis în instanțe zeci de activisși zeloși în fraudarea voturilor și a transformat partidul într-un paria la nivelul PES. Pactul de coabitare a consolidat justiția independentă care finalizează dosar după dosar. Cele mai multe victime sunt din rândul celor mai lacomi, adică cei din partidul lui.

Nu cred că în 2010 s-ar fi găsit un papagal mai mare în tot partidul care sa desavarseasca opera de igienizare a stângii. Sunt sigur că Geoană ar fi fost mai grijuliu". 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel