EXCLUSIV  REZULTATE PREZIDENȚIALE 2019 provizorii / parțiale / finale. Ce spune Victor Ciorbea

Cătălin Șerban / 05 noi 2019 / 15:35 Salveaza PDF Comentarii
Victor Ciorbea
Victor Ciorbea

Victor Ciorbea, fostul Avocat al Poporului, a spus că e greu să se pronunțe la ce se referă rezultatele provizorii ale alegerilor prezidențiale de duminică.

În ziua alegerilor prezidenţiale vor fi publicate pe Internet numai rezultatele parţiale şi finale, precizează Serviciul de Telecomunicaţii Speciale, care arată că, în prezent, nu există cerinţe operaţionale care să permită STS centralizarea rezultatelor provizorii de la nivelul secţiilor de votare.

 

Victor Ciorbea spune că îi este foarte clar ce înseamnă rezultate parțiale ale alegerilor prezidențiale, adică rezultatele prezentate de BEC după luarea în evidență doar a unei părți a proceselor-verbale din secțiile de votare.


Despre rezultatele provizorii, fostul prim-ministru al României a afirmat că trebuie văzut exact ce prevede legea și crede că se referă la acele rezultate care nu au fost validate de către Biroul Electoral Central.

”Parțiale îmi este foarte clar, nu am nici un dubiu, în schimb cele provizorii, să spunem, sunt cele până când se confirmă ceva de către Biroul Electoral Central... e provizoriu și abia după e definitiv.”, a spus Victor Ciorbea pentru dcnews.ro.

STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.25