REZULTATE ALEGERI SUA 2016. Ford, decizie după criticile lui Trump

Producătorul american Ford Motor a transmis decizia pe care a luat-o după ce a fost criticat de Donald Trump din cauza investițiilor în Mexic. 

"Suntem de acord cu domnul Trump că este într-adevăr important să unificăm ţara - şi aşteptăm cu nerăbdare să lucrăm împreună pentru a sprijini avansul economiei şi crearea de locuri de muncă", a afirmat, miercuri, un purtător de cuvânt al Ford, Christin Baker.

Directorul general al Ford Motor, Mark Fields, a anunţat în septembrie că întreaga producţie de automobile de dimensiuni mici va fi mutată din America de Nord în Mexic. ”În următorii 2 - 3 ani, vom muta întreaga noastră producţie de automobile mici din SUA în Mexic”, a afirmat Fields.

Planurile Ford privind investiţiile în Mexic au fost criticate de candidatul de atunci la alegerile prezidenţiale Donald Trump, potrivit căruia Ford este una dintre companiile care ”trimite locuri de muncă în Mexic”. În replică, Ford a precizat că produce automobile în Mexic încă din 1925 şi că între 2011 şi 2015 a investit peste 10 miliarde de dolari în SUA şi a creat 25.000 de locuri de muncă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel