REZULTATE ALEGERI PREZIDENȚIALE 2014: Traian Băsescu, reacție după ce a aflat scorul obținut de PMP și Elena Udrea în turul 1

Președintele Traian Băsescu a reacționat după ce a aflat scorul obținut de Elena Udrea și Partidul Mișcarea Populară la alegerile prezidențiale 2014. 

Vicepreședintele PMP, Eugen Tomac, a dezvăluit că a discutat în cursul zilei de luni la telefon cu Traian Băsescu. Șeful statului i-a încurajat pe cei din PMP, după ce a aflat scorul obținut de Elena Udrea în primul tur al prezidențialelor.

"Acesta este partidul lui Traian Băsescu, îl așteptăm să vină alături de noi cu bucurie când își încheie mandatul și sunt convins că, odată ce va veni alături de noi, PMP intră într-o altă etapă.

Nu ne-am întâlnit, am discutat cu el la telefon de mai multe ori, ne-a încurajat să ținem aceeași linie pe care am avut-o până acum, pentru că el știe ce înseamnă să organizezi o campanie electorală, un partid mic cu mulți oameni noi care fac pentru prima dată politică, e destul de dificil să pui în aplicare toate mecanismele din campanie.

Domnul președinte este un om politic optimist și sigur, ne-am fi dorit un scor mai mare, suntem aproape de locul trei, iar ținta noastră a fost să fim pe locul trei", a răspuns Eugen Tomac, întrebat dacă Traian Băsescu este mulțumit de rezultatul obținut de candidatul PMP la alegerile prezidențiale, informează Agerpres.

Vezi și: Cifrele care îi dau fiori lui Klaus Iohannis

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel