Rezultate alegeri parlamentare. Mirel Palada, prima reacție după ce PRU a ratat Parlamentul

Sociologul Mirel Palada a reacționat după ce PRU nu a intrat în Parlament, nereușind să atingă pragul de 5%. 

”Cu un ochi rîd. Cu un ochi plîng. Cu un ochi plîng, pentru că nu am reușit să convingem suficient de mulți români de justețea celor în care credem. PRU, în ciuda campaniei noastre, nu a trecut pragul de 5%. Mesajul nostru a fost preluat de către principalul partid din România. PSD a fost marele cîștigător al mesajului patriotic. Felicitări! Mulțumesc tuturor celor care au votat cu PRU. Mulțumesc tuturor celor care au avut încredere în noi. Mulțumesc tuturor colegilor de la PRU. E un început! Puteam mai bine, e adevărat. Acum trebuie să tragem linie, să înțelegem unde puteam mai bine. Și să facem mai bine. România înainte de toate! Cu un ochi rîd, pentru că PSD a obținut o victorie categorică. Teoretic, poate face singur majoritate, după redistribuire. Nu va face, pentru că au avut o înțelegere cu ALDE și și-o vor respecta. Partidul demonizat de către toți deontologii națiunii a primit aproape jumătate din voturi – scor istoric. România s-a ridicat într-un val de susținere și le-a arătat deontologilor că și cei din Teleorman sînt oameni și merită respect.” scrie Mirel Palada pe Facebook, luni dimineață. 

”Sînt mîndru de felul în care i-ați ars!”

Directorul de comunicare al PRU a adăugat că ”Cu un ochi rîd, pentru că PNL va lua sub 20%, după cum arată evoluția rezultatelor oficiale BEC. Deja este 19,9%, la cea mai recentă numărătoare oficială parțială BEC, și e clar pe scădere. O victorie catastrofică, cum ar zice Alinuța. Am înfrînt! O palmă peste ochi din partea românilor, pentru tot disprețul și nemernicia de care au dat dovadă. Nemernicii și ticăloșii și bicisnicii și-au primit papara. O palmă de asemenea peste ochi pentru Cioloș și Johannis, acești guvernatori ai lui Merkel și Soros. Bravo, România! Sînt mîndru de felul în care i-ați ars! Asta merită!”. 

[citeste si]

Mirel Palada mai subliniază că sondajele mult hulite și-au făcut datoria și a felicitat concurența. 

”Sondajele au fost brici. Mai mult. Sondajele în ziua votului, fie că au fost de tip exit poll, precum IRES ori CURS, fie că au fost obișnuite, pe eșantioane reprezentative pe toată populația, precum cel Sociopol, și-au făcut foarte bine datoria. O campanie întreagă v-ați chinuit să demonizați sondajele. Să le contestați rezultatele. Acum s-a dovedit că sondajele din nou au avut dreptate.” mai scrie sociologul. 

”Să punem România pe șine”

Mirel Palada subliniază că ”dacă tragem linie, ieri a fost o zi mare pentru România. O zi a începutului de vindecare și de normalitate. Este prilejul să reparăm toate rănile făcute de ticăloși. Este prilejul să începem să punem din nou România pe șine, după ce au deraiat-o ăștia. E o mare responsabilitate pentru cei care au cîștigat. Să nu o irosiți! Să învățați din greșelile trecute și să faceți ce trebuie! Încă o dată, vă mulțumesc! România înainte de toate!”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel