Rezultate alegeri parlamentare. Adrian Năstase, previziune: Ce va face Klaus Iohannis

Fostul premier Adrian Năstase crede că votul de la alegerile parlamentare a fost unul de blam împotriva lui Klaus Iohannis. 

El susține că ”Pentru PNL, scorul USR este un motiv de îngrijorare, apare un soi de PNL-aripa tânără”.

Adrian Năstase subliniază, la Antena 3,  că ”problema esențială este cum va fi organizată coabitarea, este vorba de de o realitatea în care avem un președinte de o culoare și un guvern probabil de altă culoare. Nu cred că trebuie să luptăm împotriva votului dat de cetățeni”. Totodată, Adrian Năstase subliniază că nu crede că ar trebui negociat un pact precum cel dintre Victor Ponta și Traian Băsescu. 

Fostul premier consideră că ”dacă PSD va merge pe o variantă dură, adică de propunere a lui Liviu Dragnea, care vine în spiritul european în sensul în care președintele partidului care câștigă alegerile este propus prim-ministru, rămâne de văzut în ce măsură Klaus Iohannis va accepta votul sau va juca pe stilul lui Băsescu, cu riscurile aferente”. 

”Părerea mea este că Iohannis nu va forța lucrurile și va încerca să găsească o soluție să nu forțeze lucrurile. Decizia va fi mai curând politică decât juridică” este de părere Adrian Năstase. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel