EXCLUSIV  REZULTATE alegeri DEVA. Nou primar. Ponta a ÎNVINS

Conform numărătorii paralele a partidelor, Nicolae Florin Oancea (PNL) este noul primar de la Deva. Acesta l-a învins pe Petru Mărginean, candidatul PSD, pentru funcția de edil.

Rezultatul alegerilor parțiale de duminică, 5 noiembrie, a arătat că Victor Ponta a reușit să strice jocurile PSD la Deva prin susținerea lui Marius Blendea (candidat independent). Practic, fostul premier a fragmentat electoratul de pe partea stângă a politicii și, astfel, Petru Mărginean (PSD) a pierdut în defavoarea liberalului Nicolae Florin Oancea. Rămâne de văzut care va fi diferența de voturi între liberal și social-democrat pentru a vedea exact impactul pe care l-a avut Victor Ponta când a spus că el susține un independent.

VEZI ȘI: Rezultate alegeri Deva. Ponta a ieșit la ATAC după ce a învins

"Eu l-am sustinut si il sustin pentru aceasta functie pe medicul chirurg Marius Blendea ( candidat independent sustinut de #ProRomania)

- pentru ca este #altfel decat ceilalti candidati / pentru ca mii de oameni din Deva si din judetul Hunedoara si-au pus vietile in mana lui si i-a tratat pe toti cu aceeasi atentie si grija / pentru ca in loc sa mearga in Franta sau Germania pentru zeci si sute de mii de euro s-a intors acasa la Deva sa isi faca meseria / pentru ca nu vine sprijinit de partidele politice care si-au amintit de Deva doar in ultima saptamana din acest an / pentru ca nu este nici din "Cartelul" lui Dragnea nici din trupa de "lautari" a lui Orban / pentru ca daca este ales Primar va conduce doar pentru cei care l-au votat.

VEZI ŞI Rezultate alegeri Deva. Raed Arafat, mesaj către Rareș Bogdan

Sigur ca in Romania se spune ca nu poti sa faci nimic impotriva masinariilor de partid / Marius Blendea macar a candidat si a incercat sa ofere o alternativa/ locuitorii Devei nu vor putea spune maine seara ca nu au avut ce alege intre PSD Dragnea si PNL Orban!", scrisese Victor Ponta pe Facebook.

[citeste si]

Duminică, 5 noiembrie, au fost alegeri locale parțiale în mai multe zone din România. În Deva, nouă candidaţi, între care trei independenţi, au luptat pentru fotoliul de primar al oraşului. Funcţia a devenit vacantă după ce Mircia Muntean a fost condamnat la şase ani de închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel