Rezultate alegeri 2016. Traian Băsescu, prima reacție după închiderea urnelor

Preşedintele PMP, Traian Băsescu, a oferit, duminică seara, o primă reacție despre alegerile parlamentare de duminică, după încheierea votului, ocazie cu care a transmis un avertisment ferm pentru PSD.

"Îmi pare rău că am ratat pierdut de a fi premier din cauza scorului PNL, dar pentru că PSD nu s-a hotărât încă, poate caută și ei cel mai bun prim-ministru. Până la urmă, în seara asta suntem veseli cu toții într-un fel sau altul.

Ce pot să garantez PSD-ului, este că va avea cea mai dură opoziție la guvernare pe care a avut-o vreodată. Voi fi în opoziție cu PSD, probabil și cu ALDE. 

Fac un apel la reprezentanții PMP din secțiile de votare să rămână vigilenți până la numărătoarea buletinelor de vot, pentru că din cartea lui Mitrea știm ce face de regulă PSD, când se numără voturile. A mărturisit tehnica de fraudare", a declarat Traian Băsescu, de la sediul partidului PMP.

"Așa cum arată cifrele acum e foarte greu. Diferența între PSD și PNL e prea mare pentru ca președinele să poată forța Constituția", a mai spus liderul PMP.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel