REZULTATE ALEGERI 2014 BUZĂU. VICTOR PONTA: 60,91%, KLAUS IOHANNIS: 39,09%

La o prezență record de 63,39% la nivel de județ, buzoienii au votat pentru candidatul social în proporție de 60,91%, în timp ce candidatul ACL a reușit să obțină numai 39,09 din sufragii.

VEZI ȘI: REACȚIA fiicei lui Mircea Diaconu după aflarea rezultatelor la alegeri. CEREREA ANEI DIACONU

La închiderea urnelor, mai mulți politicieni din Buzău au făcut câteva declarații.

"E treaba social democraților dacă ei îl anunță de acum câștigător pe Ponta, ei vor să aibă de fiecare data câte-o "Mihaela, dragostea mea", a declarat deputatul PDL Cezar Preda la închiderea urnelor.

"Asistăm la o nouă revoluție după 25 de ani. A fost o lecție deosebită. La Buzău în ciuda campaniei pe care a trebuit s-o suportăm am reușit să stopăm abuzurile și furturile. E o victorie a lui Iohannis, iar pentru România începe o nouă perioadă. Suntem emoționați", a precizat deputatul liberal George Scutaru.

"Ne-am așteptat ca rezultatul să fie strâns. S-a jucat pe regiuni. În România, nu ar fi trebuit să stea așa lucrurile. Acum așteptăm rezultatele finale, cred că asta e cel mai important lucru. Vom face numărătorile, vom vedea exact care sunt rezultatele" a precizat Constantin Boșcodeală, președintele PSD Buzau și primarul orașului, scrie NewsBuzău.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel