REZOLUȚIE împotriva României. Corina Crețu: România trebuie să învețe

Darius Muresan / 14 noi 2018 / 21:15 Salveaza PDF Comentarii
Corina Crețu
Descriere foto: Corina Crețu

Corina Crețu a comentat rezoluția votată în Parlamentul European împotriva României, dar și raportul MCV care a fost dur la adresa țării noastre.

„România trebuie sa învețe din aceste lecții. Nu cred că cineva își dorește răul României. Noi la Comisia Europeană nu dorim decât reușite pentru statele membre. Reușita fiecărei țări e reușita Europei. Pe de altă parte sigur că s-a politizat foarte mult. Au fost evenimente, adoptări de legislație. S-a creat impresia că singura preocupare este în justiție. Nu sunt comisar pentru justiție. (...) Domnul Timmermans a explicat că din punct de vedere al evauării Comisiei Europeane, evenimentele pozitive consemnate în raportul din 2017 sunt puse sub semnul intrebării”, a precizat Corina Crețu într-un interviu pentru România TV.

Comisarul european a precizat că pe lângă cele 12 puncte emise în 2017 în MCV au mai fost adăugate încă 8, dintre care încetarea legilor justiției sau situația de la DNA. „Nu sunt specialist. Nu vreau să spun decât că aș vrea ca patidele politice din România să privească cu înțelepciune și nu în cheie complotistă - faptul că cineva ne vrea răul. Prezentul și viitorul copiilor noștri depinde de ceea ce facem în țară zi de zi. E un rezultat a ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă”, a concluzionat Corina Crețu.


Te-ar putea interesa
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.27