EXCLUSIV  #rezist, noua generație Macovei din PE, adevăratul risc. Răzvan Popa: Nu acolo și nu așa!

În Parlamentul European, au intrat, prin partide mici, europarlamentari care acuză România, o critică, în Parlamentul European. 

Unii protestatari #rezist din Piața Victoriei fac parte din unele partide. Dacă ar candida la alegerile europarlamentare, ar putea avea șanse să intre în Parlamentul European. Întrebat despre această ipoteză ca nemulțumirile din Piața Victoriei să ajungă la Bruxelles, europarlamentarul PSD Răzvan Popa a declarat că ar fi noua generație Macovei.

”Riscul este să avem noi Macovei, noi Cristiani Preda, noi Cătălini Ivani în PE, care nu fac altceva decât să denigreze România. Este platforma pe care încearcă să-și construiască parcursul de a arunca cu noroi în România. Eu nu spun că nu trebuie discutate anumite lucruri. Trebuie discutate, dar nu acolo și nu așa. N-am văzut atâta înverșunare împotriva României la alți parlamentari de alte nații, de alte culori politice cum am văzut la românii din PE împotriva României. N-am văzut asemenea înverșunare printre parlamentarii altor state. În schimb, văd în permanență două-trei-patru personaje care asta fac de dimineață până seara. Nu este normal. Dacă vor intra în Parlamentul European, vor fi new generation.” a spus Răzvan Popa, la DCNews

Monica Macovei și Cristian Preda nu vor mai candida pentru un mandat de europarlamentar. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel