Rezidențiat 2019. Iohannis: Nu ţi-ar fi ruşine PSD! Problema trebuia rezolvată din martie

Rezidențiat 2019. Preşedintele Klaus Iohannis a declarat că situaţia examenului de rezidenţiat trebuia rezolvată încă din luna martie, criticând afirmaţiile premierului Viorica Dăncilă că examenul nu se poate organiza deoarece nu este un ministru al Educaţiei.

Rezidențiat 2019. "Spitalul regional din Iaşi e gata? Nu. Nici măcar nu este început. O adevărată bătaie de joc la adresa românilor, o adevărată bătaie de joc pe care şi-a permis-o PSD şi îşi permite şi în continuare. Auziţi, zice doamna Dăncilă că nu se poate ţine rezidenţiatul tinerilor medici, apropo de spital, fiindcă nu avem ministru al Educaţiei. Păi acum se organizează rezidenţiatul? Când trebuia să fie în noiembrie, te apuci de un examen naţional extrem de important pentru tinerii medici în octombrie? Păi nu ţi-ar fi ruşine PSD!", a afirmat Iohannis, la Iaşi.

Rezidențiat 2019. El a adăugat că problema rezidenţiatului trebuia rezolvată cu cel puţin o jumătate de an înainte.

Rezidențiat 2019. "Acest lucru, după părerea mea, ar fi trebuit să fie gata rezolvat, comunicat cel puţin în martie, cel puţin cu o jumătate de an înainte, să ştie tinerii absolvenţi ce au de făcut. Iată de ce este nevoie de România educată pentru a pune în ordine educaţia din România. Asta o spun cu toată răspunderea, astăzi, de Ziua Educaţiei. O veste bună pentru tinerii medici: nici nu e nevoie de un ministru al Educaţiei PSD, fiindcă vom avea de săptămâna viitoare un alt guvern", a transmis Klaus Iohannis.

VEZI ȘI: Studenţii medicinişti, nemulţumiţi de reprogramarea rezidenţiatului

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel