REZIDENȚIAT 2019: Înscrierile s-au terminat, ce pași urmează

Dana Lascu / 19 noi 2019 / 17:53 Salveaza PDF Comentarii
Rezidențiat/ FOTO AGERPRES
Rezidențiat/ FOTO AGERPRES

Astăzi a fost ultima zi de înscriere pentru examenul de REZIDENȚIAT 2019. De acum încolo, vor avea loc următorii pași:

Conform Metodologiei de examen, Direcțiile de sănătate publică județene, Direcția de Sănătate Publică a Municipiului București, respectiv ministerele cu rețea sanitară proprie, după centralizarea și verificarea tabelelor cu candidații înscriși la REZIDENȚIAT 2019, redactează, în ordine alfabetică, lista finală cu candidații înscriși la concurs, pe domenii, pe care o vor comunica Ministerului Sănătății până cel târziu la data de 22 noiembrie 2019, ora 14.00.

Listele cu candidații

Apoi, Ministerul Sănătății va centraliza listele cu candidații și le va defalca pe centre universitare, conform opțiunii candidaților. Până la data de 25 noiembrie, Ministerul Sănătății va comunica Universităților de medicină și farmacie numărul de candidați pentru fiecare domeniu din centrul universitar respectiv, urmând ca, până la data de 27 noiembrie 2019, să transmită în format electronic listele nominale ale acestor candidați.

Listele cu candidații admiși în concursul REZIDENȚIAT 2019, pe centre universitare și domenii, vor fi afișate și pe site-ul rezidentiat.ms.ro, la data de 27 noiembrie.

Candidații vor trebuie să își verifice datele în aceste liste, iar în situația în care un candidat constată o eroare materială (de nume, centru de concurs, domeniu etc.) în listele de concurs, va sesiza acest lucru până cel târziu la data de 29 noiembrie 2019, ora 12.00, direcției de sănătate publică, respectiv ministerului cu rețea sanitară proprie unde a depus dosarul de concurs, pentru a se opera corecția necesară.

După ce listele sunt definitive, repartizarea candidaților pe săli se face diferențiat, pe domeniile pentru care s-au înscris, de către fiecare Universitate de medicină și farmacie.

Când vor afla candidații sala unde vor susține examenul și ora la care începe proba, aflați pe DC Medical

Te-ar putea interesaIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.29