Rezervă de bilete pentru membrii FRF, la România-Argentina de la noul Naţional Arena

369891-national-arena-1
369891-national-arena-1

Toţi membrii afiliaţi ai Federaţiei Române de Fotbal, din partea cluburilor din primele trei ligi profesioniste, celor de fotbal feminin, futsal şi cu activitate exclusivă de juniori, precum şi din partea asociaţiilor judeţene de fotbal, vor beneficia de bilete contra cost la meciul amical pe care naţionala României îl va disputa împotriva Argentinei în data de 10 august, pe noul stadion Naţional Arena.

autor: Cătălin Cincu

Până în ziua de 20 iulie, membrii afiliaţi trebuie să anunţe comenzile de bilete contra cost. Acestea se vor aloca după cum urmează: până la 10 bilete pe club, pentru cluburile din Liga I, maxim 5 bilete pentru cluburile din Liga a II-a şi asociaţiile judeţene, până la 3 bilete pentru cluburile din Liga a III-a şi câte 2 bilete pe club pentru cluburile de futsal, fotbal feminin şi cu activitate exclusivă de juniori.

Pe lângă bilete, membrii FRF vor beneficia şi de câte o invitaţie gratuită. De asemenea, Federaţia nu a precizat încă preţul biletelor sau zona de stadion în care sunt alocate.

Partida amicală România - Argentina, care va inaugura noul stadion Naţional Arena, va avea loc pe 10 august, de la ora 21:45.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel