EXCLUSIV  REVOLUȚIA generației noastre. PSD-iștii, în stradă. Dide, protestatar din Teleorman: NU e greșit!

Sâmbătă este anunțat un mare protest - "Revoluția" generației noastre. Oamenii sunt chemați în stradă pe 20 ianuarie, la ora 18:00, în Piața Universității. Evenimentul este anunţat în contextul în care legile justiţiei au fost votate, urmând să ajungă la preşedintele Klaus Iohannis, care le poate întoarce o singură dată înapoi, iar legile de modificarea codului penal urmează să fie votate.

Tudor Cârstoiu și Cristian Mihai Dide, doi dintre cei mai cunoscuți protestatari, au fost invitați la interviurile DC News unde au spus de ce consideră că la acest protest ar trebui să iasă în stradă și votanții PSD.

VEZI ȘI: REVOLUȚIA generației noastre, 20 ianuarie. Cârstoiu: 100.000 de oameni, în STRADĂ!

"S-a mărit pensia și nu știm noi? Au scăzut prețurile, iar cei din stradă nu au aflat pentru că au fost prea ocupați să protesteze? Au scăzut ratele și noi nu am aflat? Au foarte multe motive dacă vor să le vadă. Au votat un program de guvernare mincinos care, până în momentul de față, nu le-a adus nimic bun. Revoluția fiscală, pentru care am și protestat, nu va aduce nimic bun. Sunt și experți care spun acest lucru. Din punct de vedere financiar, românii nu vor sta mai bine. România se duce într-o direcție greșită: au crescut ratele, a crescut cursul euro, au crescut prețurile. Sunt foarte multe motive pentru care un român, care susține PSD, lucru care nu e greșit, are motive să iasă în stradă", a spus Cristian Mihai Dide, originar din Teleorman.

[citeste si]

'PSD-iștii nu au ca prioritate oamenii care i-au votat'

"Unii vor spune că au prețurile pentru că suntem în capitalism, dar nu este așa! Eu sunt economist și pot spune că atunci când creezi niște măriri artificiale fără să crești productivitatea... și practic nu se produce mai mult sau mai de calitate... atunci când nu există niciun fel de corelație între banii care au fost injectați în societatea respectivă și productivitate, atunci totul se duce în preț sau în cursul euro. Votanții PSD au o grămadă de motive să iasă în stradă. (...) Mulți care lucrează în privat vor suferi foarte mult pentru că nu toate companiile au luat decizia de a mări salariul brut. Încă nu și-au dat seama pentru că nu au primit banii pe ianuarie. PSD-iștii nu au ca prioritate oamenii care i-au votat. Când schimbi două guverne... și când principalul scop este să albească dosarele la mulți oameni cu probleme penale... atunci nu ai cum să spui că PSD face ceva în interesul votanților", a zis și Tudor Cârstoiu.

Iată răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel