EXCLUSIV  REVOLUȚIA generației noastre, 20 ianuarie. Cârstoiu: Moment DECISIV. Semnal puternic

Tudor Cârstoiu, tânăr activist civic, specialist în marketing, a spus, la interviurile DC News, de ce ar trebui să ieșim în stradă sâmbătă, 20 ianuarie, la "REVOLUȚIA" generației noastre.

El speră că astăzi se va scrie istorie, fiind un moment decisiv pentru lupta împotriva corupției. 

Românii sunt chemați să umple, sâmbătă, Piaţa Unversităţii, loc cu valoare de simbol, unde, la ora 18.00, va începe un mare protest pentru apărarea Justiţiei.

[citeste si] 

"Sâmbătă cred că va fi un moment decisiv pentru lupta noastră împotriva corupției și pentru lupta noastră pentru protejarea democrației și a statului de drept. Este un moment pe care îl pregătim de ceva vreme. Încercăm să invităm mulți oameni. S-au făcut diverse manifestații. Cunosc nouă oameni din grupul #Rezist Milano, din care fac și eu parte, care vor veni cu avionul la București, la protest. Mai este și Marșul Speranței, acei oameni care au plecat pe jos, din Cluj, acum 11 zile și vor ajunge în Capitală chiar la protest, pe 20 ianuarie. Dacă ei sunt în stare să meargă kilometri întregi, pe jos, de la Cluj până la București, și bucureștenii sunt rugați să se dea jos din bloc și să vină alături de noi", a zis Tudor Cârstoiu.

100.000 de oameni, așteptați în stradă

"Vor fi coloane motorizate care vor pleca din Oradea, Constanța, Arad, Timișoara, Cluj, Iași. O bună parte din ei se vor uni la Sibiu, respectiv Pitești. Va fi o coloană motorizată care probabil se va învârti și în jurul Parlamentului. Evenimentul a stârnit mult interes. Sper să fie cel puțin 50.000 de oameni în stradă. Putem trece și suta de mii. Am încredere că acest protest va fi un semnal foarte puternic că noi nu renunțăm și că mergem înainte", a mai zis Tudor Cârstoiu la interviurile DC News.

Iată răspunsul integral:

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel