REVOLTĂ pe scena politică. USR, acuzat GRAV. Se cere un vot de PROTEST al tinerilor: Este COMPLICE!

Ștampilă de vot
Ștampilă de vot

Partidul Forța Națională acuză USR că ”preia pe nemestecate directive strǎine și promovează valori neromânești ȋncercând sǎ distrugǎ valorile naţionale”. 

Forța Națională cere un vot de PROTEST al tinerilor

”Partidul Forța Națională face apel la tinerii României  ca în alegerile care vin să nu mai voteze nici ”dreapta”, nici ”stânga” și, mai ales, să sancționeze USR, cea mai mare dezamăgire politică recentă, printr-un vot de protest care să-i trezească pe așa-zișii ”noi” politicieni.” transmite Forța Națională, printr-un comunicat de presă semnat de liderul formațiunii, Sorin-Valeriu Naș. 

În susținerea sa, Forța Națională aduce următoarele argumente: 

”USR promovează valori neromânești, ca propaganda homosexuală, LGBT.

Subiecte așa zis occidentale, devenite obsesie a „noilor” politicieni, USR-iști, sucesc mintea și răstoarnă valorile tinerilor, care ajung să creadă că ce-i explicit încurajat public, este implicit bine și creștinește. 

Poporul român este ȋngǎduitor şi a acceptat cǎ fiecare-i liber să facă acasă la el, ce și cu cine crede, deși nu-i creștinește. Dar asta nu ȋnseamnǎ cǎ acceptǎ sǎ-i distrugi valorile strǎmoşeşti.

USR este complice cu „stânga și dreapta” la acţiunea de distrugere a tradiţiilor şi a familiei creştine. Dan Barna şi USR a fost principalul pion al propagandei antinaţionale privind introducerea educaţiei sexuale ȋn şcoli ȋncepând cu ȋnvǎţamântul preşcolar. Deşi nu are copii el ne dǎ lecţii, nouǎ românilor, cum trebuie sǎ ne educǎm copiii. Tot aşa cum Orban şi Câţu, care n-au produs ȋn viaţa lor un leu ȋn calitate de antreprenori,  dau lecţii ȋntreprinzǎtorilor români cum sǎ-şi gestioneze afacerile. Este oare o coincidenţǎ faptul cǎ majoritatea statelor Uniunii Europene sunt conduse de persoane care nu au copii deşi nu se mai aflǎ la prima tinereţe?(Germania, Franţa, Olanda, Belgia, România, majoritatea comisarilor Comisiei europene, etc.) 

USR este părtaș la înșelăciunea la care dreapta și stânga sunt capi, dar USR a devenit părtaș prin promovarea intereselor strǎine, antinaţionale și prin asta a devenit chiar mai rău decât „dreapta și stânga” de la care, după 30 de ani, poporul nu mai are așteptări. 

Deși USR-ul a fost principalul beneficiar al referendumului pentru justiție, s-a ales praful și de acest referendum, iar voința românilor a rămas iar înșelată, altele fiind acum prioritǎţile USR, priorități dictate din afara ţǎrii(distrugerea valorilor româneşti, a credinţei creştine, a familiei, a capitalului românesc).”

În continuare, liderul Forța Națională întreabă: ”Români, ce viitor credeţi cǎ veţi avea dacǎ votaţi astfel de partide, antinaţionale? Simţiţi cǎ trebuie sǎ protestaţi?”. 

”Nici stânga, nici dreapta. România!”

”Cel mai simplu şi mai eficient protest este votul. PSD şi PNL sunt ȋn cǎdere liberǎ ȋn sondaje. Ȋnsǎ voturile nu trebuie sǎ meargǎ spre un partid ca USR care se prezintǎ ca un partid care promoveazǎ un nou mod de a face politicǎ dar a sfârşit prin a adopta aceleaşi nǎravuri şi metode de promovare a intereselor de clan ca cei pe care-i criticau pânǎ mai ieri. Forţa Naţionalǎ este singurul partid care apǎrǎ, prin toate pârghiile care le are la ȋndemânǎ, valorile naţionale, cultura şi educaţia creştinǎ, familia, capitalul românesc. Orice vot câștigat de Forța Națională reprezintǎ o cale de îndreptare în politică și dovada că le-a „intrat puțin morcovul” politicienilor; evident exprimarea este neacademică, dar trebuie vorbit pe limba pe care politicienii noștri o pot înțelege ușor. Votul pentru Forța Națională este un vot de protest. Forța Națională nu caută să ajungǎ la guvernare ca să vândǎ măști la suprapreț cum este obiceiul acum. Forța Națională caută să stârnească interesul tinerilor și să le amintească că sunt valori naționale care merită susținute și pe care deopotrivă „vechii” și „noii” politicieni, „dreapta” și „stânga” le batjocoresc sau le neglijează. Nici stânga, nici dreapta! Ȋn primul rând România!” conchide Sorin Naș. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel