Revoltă în PNL, din cauza stabilirii candidatului la șefia unui CJ

Disputele dintre liderii PNL Botoșani privind stabilirea candidatului la președinția Consiliului Județean încep să exaspereze șefii filialelor din teritoriu. 

Primarii de pe Colegiul Săveni au hotărât să pună piciorul în prag și au somat conducerea organizației județene să înceteze meciurile interne, potrivit botosaneanul.ro.

Joi, primarii liberali de Dângeni, Mihălășeni, Hănești, Dobârceni și Ripiceni au avut o întâlnire pe această temă, iar vineri primul dintre ei s-a deplasat la CJ Botoșani. Cătălin Rotundu a mers direct la Gheorghe Sorescu, președintele interimar al CJ Botoșani, pe care l-a informat că, dacă se schimbă persoana sprijinită pentru șefia instituției, atunci toți cei cinci primari nu mai depun liste din partea PNL. Primarul de Dângeni, care este și președintele Ligii Aleșilor Locali din PNL Botoșani, a explicat că asemenea stare a lucrurilor, în care aproape zilnic află din ziare ba că e Costel Șoptică, ba că e Gheorghe Sorescu candidat, nu mai poate fi tolerată, mai ales că mai sunt doar trei luni până la alegerile locale.

"Avem un președinte în funcție, haideți să-l punem la treabă. Candidatul trebuie hotărât de noi, nu de la București. Trebuie să încetăm lucrurile astea și să ne mai apucăm și de treabă", a declarat Cătălin Rotundu.

Și PNL Dorohoi, organizație condusă de Constantin Bursuc, a cerut liderilor de la județ să clarifice mai repede problema persoanei sprijinite pentru președinția CJ. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Get it on App Store Get it on Google Play

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel