REVOLTĂ după ce o senatoare PSD s-a luat de Halep, numărul 1 mondial

Senatoarea PSD Gabriela Crețu a fost asupru criticată după ce a postat un mesaj despre Simona Halep.

"Pot să nu sar în sus de bucurie că e Simona Halep numărul 1 într-un sport în care se învârt mulți bani?! Prefer să mă gândesc la ce-o fi în sufletul Larisei Iordache, cotată cu cele mai mari șanse la titlul mondial, și care stă într-un pat de spital din Montreal, nu pe podium...

Cât talent, câtă muncă și cât ghinion, draga de ea... Și cât de nerecunoscători suntem noi cu cel care nu câștigă... Probabil că acum ar fi fost cazul să arătăm că ne pasă...", a scris Gabriela Crețu pe Facebook. Acesta a fost mesajul care a declanșat un val de indignare pe rețeaua de socializare.

Senatoarea PSD a spus ce i s-a întâmplat.

[citeste si]

"Se întâmplă ceva. Sunt plecată la o reuniune importantă și mi-a scăpat... Agenda este super-încărcată și prea serioasă ca să mai deschid rețelele de socializare. Deschid acum și văd că s-a populat Facebookul cu postaci. De calitate subumană si foarte prost informați. Sau viceversa!

Probabil e vreo campanie de Ziua Mondială a Sănătății Mintale... Se străduie unii să ne dovedească, prin contrast, cât de fericiți ar trebui să fim pentru că suntem sănătoși la cap... Si că nu suntem analfabeți funcțional. Înțelegem chiar și ceea ce scriem! Unii noi "prieteni" sunt prea agresivi și lipsiți de argumente pentru a fi luați în serios. Ceea ce nu înțeleg este de ce se obosesc sa-mi viziteze pagina. Circula numele meu pentru vreo funcție foarte înaltă și va grăbiți sa lucrați la murdărirea imaginii!? Linistiti-vă! Eu imi vad de treaba oricum. Si apar aceleași valori și idei, ca toti oamenii care au ceea ce unii nici nu inteleg ce inseamna; caracter, adică!", a notat Gabriela Crețu.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel