REVOLTĂ diaspora: Suntem buni doar să pompăm miliarde

vama_nadlac(3)
vama_nadlac(3)

Federaţia asociaţiilor de români din Europa (FADERE) cere suplimentarea imediată a personalului vamal din punctele de frontieră unde s-au format cozi imense din cauza întoarcerii românilor din diaspora în țările unde muncesc.

”Este inadmisibil ca după atâția ani de experiențe nefericite aturoritățile române să fie la nesfârșit ”luate prin surprindere”. Se știe clar ca in perioada sarbătorilor de Crăciun și de Paște românii din diaspora se folosesc de puținele lor zile libere pentru a se reîntâlni cu familiile din țară”, precizează FADERE într-un comunicat pentru DC News.

„Este josnic comportamentul administrației de la București față de milioanele de românii din diaspora. Se pare că suntem buni doar ca să injectăm anual miliarde de Euro în economie. După ce stăm luni de zile departe de familiile noastre, și atunci cand venim in țară suntem tratați cu ostilitate.

Situația este și mai penibilă din cauza metehnelor binecunoscute ale vameșilor de a confisca din bagaje tot ce se poate în așteptarea șpăgii”, a declarat Daniel Tecu președintele Federației asociațiilor de români din Europa (FADERE).

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel