Revoltă în Anglia. Unde stă familia princiară cu 10.000 de lire

Prinţul William şi soţia sa îşi petrec vacanţa într-o reşedinţă de lux din Insulele Maldive, într-un loc de vis la care unii nu îndrăznesc nici măcar să se gândească. 

Cuplul princiar a ajuns în reşedinţa Cheval Blanc Randheli de pe Atolul Noonu pentru o vacanţă minunată. Ei vor sta acolo timp de o săptămână. Un sejur în această destinaţie de vacanţă costă aproape 10.000 de lire. Din imaginile postate pe Daily Mail se poate vedea clar că cei doi se bucură de lux dincolo de limite. Vila este enormă, iar cuplul princiar are parte de o experiență de neuitat, bucurându-se de foarte multe privilegii.

Meniul este unul de care aproape nimeni nu s-ar putea atinge - un burger costă 50 de lire, iar o cină (care nu include vin) costă 210 lire de persoană. 

La sosire, oaspeților li se oferă un masaj gratuit. De asemenea, când ajung în cameră pot servi o sticlă de  vin care îi așteaptă în camera lor. Nu rămâne altceva de făcut decât să vă relaxați.

Dacă vă gândeați că micuțul George este în călătorie cu prințul William și soția sa, vă înșelați! Copilul a rămas cu o bonă spaniolă care are o experienţă de circa 20 de ani în domeniu.

FOTO: Daily Mail

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel