Revocare Kovesi. Viorica Dăncilă, MESAJ după decizia lui Tudorel Toader

Viorica Dăncilă a avut un prim mesaj după decizia lui Tudorel Toader de a propune revocarea șefei DNA. 

"Justiția este liberă și nimeni nu trebuie să interfereze. Am ascultat ca dumneavoastră acel raport, prezentat punct cu punct.  Nu trebuie ca eu să dau un verdict sau altcineva. Nu contează ce cred eu. Avem Constituție, avem legi și fiecare trebuie să acționeze în acest mod. Nu contează dacă eu susțin sau nu un punct de vedere. Contează ca ceea ce s-a scris în acel raport. Dacă este adevărat, sunt lucruri îngrijorătoare. Nu trebuie să mă întrebați pe mine. Eu nu voi solicitare o întâlnire cu domnul Iohannis. Dacă domnul președinte va dori să aibă o discuție cu mine voi spune da," a declarat Viorica Dăncilă.

Anunțul lui Tudorel Toader 

Ministrul Justiției a anunțat joi că va trimite raportul pe care l-a realizat despre șefa DNA, însoțit de propunerea de revocare, către secția de procurori a CSM și către președintele Romaniei. Reamintim că decizia finală privind revocarea șefei DNA este a președintelui Klaus Iohannis, după ce acesta primește avizul consultativ al CSM.

"Declanșez procedura de revocare din funcție a procurorul șef al DNA. Am prezentat raportul, am formulat propunere. Voi avea o conferință de presă și vă voi explica", a spus Tudorel Toader.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel