Urmărește emisiunea live


Revocare Kovesi, SRS descriere dramatică. Oana Zamfir: Mărturisesc că m-a șocat

În direct la Antena 3, prin telefon, Sorin Roșca Stănescu a discutat despre viitorul Laurei Codruța Kovesi, după revocarea de către președintele României, Klaus Iohannis.

"După spectacolul de ieşire din scenă, nu mai am nicio îndoială că doamna Kovesi încearcă să îşi construiască o platformă politică. Altfel, acel specatcol din foaierul DNA nu ar fi avut niciun rost.

Nu ştiu dacă o face pentru imunitate, ci pentru propriul ei viitor. Eu nu o văd la Parchetul General sub nicio formă, pentru că nu îndeplineşte nicio condiţie şi nu cred că va primi dispensa de la CSM în condiţiile în care a încălcat Constituţia, alte legi ale ţării şi se afla în ancheta CSM şi se afla şi sub ancheta penală, la Parchetul Militar.

În aceste condiţii ce îi mai rămâne? Să se întoarcă un simplu procuror şi să înceapă să parcurgă etapele petru a ajung, în viitor, să îndeplinească nişte condiţii pentru Parchetul General sau să meargă în mediul politic? Nu mai are altă şansă decât cea politică. Există un electorat de 15-20% care ar susţinea şi care va scădea, probabil, spre 4-5%, cum s-a întâmplat cu Monica Macovei, la data alegerilor", declarat Sorin Roșca Stănescu, la Antena 3.

Oana Zamfir a afirmat că ”este extrem de dramatică descrierea dvs. (n.r. a lui SRS) pentru ieșirea din această funcție, mărturisesc că m-a șocat”. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel