Revocare Kovesi, raport Toader. Ștefănescu: Un curent gigant, care ne-a și adus la putere

Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, a vorbit despre revocarea șefei DNA, Laura Codruța Kovesi. 

”În coaliție nu s-a discutat în situația asta și nici în PSD dintr-un motiv foarte simplu: toată lumea așteaptă reacția finală a lui Klaus Iohannis. Ce să vorbești când cartoful foarte fierbinte este la el în mână. Este un curent, nu în PSD, ci printre toți cei care ne-au votat, un curent anti Kovesi, anti statul paralel, anti binom, anti protocoale secrete, anti abuzuri. Este un curent gigant care ne-a și adus la putere. Noi suntem parte a acestui curent, pentru că noi gândim la fel cu cei care ne-au votat. 

”Raport fabulos”

Faptul că eu și alți colegi am avut îndoieli că va avea curajul și puterea să ia o decizie vizavi de toate probele care s-au acumulat și toate lucrurile oribile care s-au aflat, m-am înșelat, iată că a avut curaj Tudorel Toader și îl susținem. Noi îl susținem pe Tudorel Toader în funcția de ministru în guvernul de coaliție, fără niciun fel de obiecție, și-a făcut datoria, a făcut un raport fabulos, numai urmărind declarația lui de presă, am înghețat toți. 

Am vorbit cu juriștii și cu cei care se pricep la Constituție. Eu sunt convins că Iohannis, cu toate defectele lui, va lua o poziție, pe care cred că o va argumenta. După această poziție, indiferent care va fi, cu siguranță, noi, cei din PSD, vom avea o poziție politică. (...) Acum totul este la Cotroceni.” a spus Codrin Ștefănescu, secretar general adjunct al PSD, la Antena 3. 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience
Iti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel