REVOCARE Kovesi. Pieleanu, scenariu după decizia lui Iohannis: Repet, cu toate înjurăturile de rigoare...

iohannis kovesi
iohannis kovesi

Sociologul Marius Pieleanu a vorbit despre decizia președintelui Klaus Iohannis de a nu o revoca pe Laura Codruța Kovesi.

Totodată, Marius Pieleanu a înaintat și un scenariu în ceea ce privește alegerile prezidențiale viitoare.

„Noi discutăm despre un lucru pe care l-am anticipat, faptul că domnul președinte își dorește încă un mandat și chiar dacă uneori avem îndoieli referitoare la mutările sale în spațiul public, de acțiune politică, totuși își mai dorește un mandat. Dacă azi ar fi fost de acord cu revocarea sunt absolut convins că al doilea mandat ar fi dispărut peste noapte”, a precizat Marius Pieleanu, la România TV.

„În momentul de față domnului Iohannis nu-i rămâne decât să poarte o discuție, are timp 2 ani de zile, cu cei care reprezintă dreaptea, astfel încât să candideze pe dreapta.

În continuare, repet, cu toate înjurăturile de rigoare, că dacă dreapta se va fracționa în mai mulți candidați în turul 1, domnul Iohannis are șanse reale să nu intre în turul doi. Azi nu cred că știm numele celui din dreapta care va fi în turul 2”, a mai adăugat Marius Pieleanu.

Sociologul a completat și a precizat că nu crede că reprezentantul despre care vorbește este Klaus Iohannis, Dan Barna sau Dacian Cioloș, ci există o posibilitate mare să fie un om care vine din rândul străzii.

[citeste si] 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel