Revocare Kovesi. Laura Vicol: I-a plăcut întotdeauna spectacolul

În contextul revocării Laurei Codruța Kovesi, avocata Laura Vicol a comentat decizia președintelui, dar și discursul șefei DNA, printr-o intervenție telefonică, la Antena 3.

"Doamnei Kovesi i-a plăcut întotdeauna spectacolul şi şi-a dorit să iasă în acelaşi ritm. Nu ştiu dacă aţi observat salutul milităresc adresat colegilor săi, în momentul în care a plecat. Preşedintele a respectat o decizie a Curţii Constituţionale.

Eu mă întreb cum poate o persoană ca doamna Kovesi să dea dovadă de ipocrizie şi să spună, cu acele lacrimi de crocodil, că a fost târâtă în noroi, că i-a fost expusă familia. Dar la familiile oamenilor pe care DNA i-a distrus cu acordul ei s-a gândit vreodată? Am asistet la achitări pe bandă.

Până în ultimul moment, a dorit ca imaginea să îi fie legată indisolubil de imaginea instituţiei. Greşit. Instituţia nu este doamna Kovesi! Instituţia şi lupta anticorupţie vor exista în continuare. Dacă avea o reacţie fermă, în momentul în care au ieşit la suprafaţă acele abuzuri făcute de DNA Ploieşti, poate nu s-ar fi aflat în această situaţie", a declarat avocata.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel