Revocare Kovesi, Iohannis. Radu Tudor: Criză de mari proporții în România

Bogdan Bolojan / 12 iun 2018 / 13:51 Salveaza PDF Comentarii
Descriere foto:

Jurnalistul Antena 3, Radu Tudor spune după discursul lui Iohannis, ca acțiunea președintelui de a pune la îndoială deciziile CCR are niște consecințe incalculabile pentru România. 

"O criză politică și constituțională de mari proporții în România. N-am mai avut parte de astfel de evoluții în ultimii 27 de ani.  Faptul că președintele României, desemnat de legea fundamentală să vegheze la respectarea Constituției, pune la îndoială deciziile Curții Constituționale, este fără precedent, cu niște consecințe incalculabile pentru România, într-un context european și internațional extrem de complicat !" a scris Radu Tudor pe blogul său. 

Discursul lui Iohannis 

Reacția jurnalistului a venit la scurt timp după discursul președintelui Klaus Iohannis. 

"Am citit motivarea deciziei CCR. Ca să nu apară o confuzie: Eu am spus de prima dată că o voi citi până o înțeleg foarte bine. Mai avem un pic de citit. Citind această motivare au apărut câteva chestiuni care m-au făcut să evaluez anumite demersuri într-o nouă lumină. După o primă citire foarte atentă: vreau  să spun că în această etapă recunosc că motivarea aduce la suprafață mai multe întrebări decât clarificări," este o parte a declarației lui Klaus Iohannis de astăzi. 


STIRE RECOMANDATA

Te-ar putea interesa

Concurs ReferendumIti place noua modalitate de votare pe dcnews.ro?


Copyright 2019 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate.


dcn.n-nxt.26