Revocare Augustin Lazăr. Tăriceanu: "Să se trezească"

Tăriceanu
Tăriceanu

Călin Popescu Tăriceanu a vorbit la emisiunea moderată de Ionuţ Cristache despre scrisoarea deschisă trimisă liberalilor.

"Scrisoarea pe care am trimis-o foştilor colegi este un apel să se trezească la realitate. Eu nu ştiu ce se întâmplă. Simţurile li s-au atenuat, parcă sunt adormiţi, hipnotizaţi. Sunt unii dintre foştii mei colegi care la începutul anilor 90 au avut posibilitatea să-i cunoască pe cei care au avut de suferit. Cei care sunt mai aproape de generaţia mea l-au cunoscut pe George Câmpeanu care a povestit cum era în închisoare, l-au cunoscut Nicu Enescu, pe Ionel Săndulescu, pe tatăl lui Rareş Mănescu, toţi oamenii ăştia care au trecut prin toate suferinţele pe care Iulius Filip le-a descris" a spus Călin Popescu Tăriceanu la TVR 1. 

Preşedintele ALDE România şi al Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, face apel la liberali, într-o scrisoare deschisă transmisă duminică, să îl convingă pe preşedintele Klaus Iohannis să semneze revocarea din funcţie a procurorului general Augustin Lazăr, ca formă de respect faţă de cei care au murit în temniţele comuniste şi cei care au fondat Partidul Naţional Liberal.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți DCNews și pe Google News

Ultimele materiale video - DCNewsTV.ro

Te-ar putea interesa

Cele mai noi știri

Cele mai citite știri

DC Media Group Audience

Copyright 2024 SC PRESS MEDIA ELECTRONIC SRL. Toate drepturile rezervate. DCNews Proiect 81431.

Comandă acum o campanie publicitară pe acest site: [email protected]


cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel